Hjärtligt välkomna till vårt ökade utbildningspaket!

Här kommer information för dig som ska läsa fortsättningskurs i spanska hos oss på Learnings Central.

Vilka är våra pedagoger?

Våra pedagoger, Javier Herrera och Javier Muñoz har flerårigt erfarenhet av undervisning samt behärskar både svenska och spanska på modersmålnivå, vilket underlättar processen för dig att våga använda kunskapen du tar del av under lektionerna.

Vi kommer fokusera och fortsätta jobba vidare med kurslitteraturen där vi avslutade i föregående kurs och utveckla ordförrådet samt en fördjupning på verbal kommunikation.

Vi är två lärare som har hand om fortsättningskursen:

- Javier Herrera – måndag

- Javier Muñoz – torsdag och fredag

- Välj mellan att gå kursen på förmiddagen eller på eftermiddagen (när du väl har valt grupp är det bra om du stannar kvar i den).

”Grupo mañana” måndag och fredag kl: 10:00-11:30

”Grupo tarde” måndag och torsdag kl 17:30-19:00

Du deltar i kursen på angiven dag och tid. Du behöver tillgång till dator med kamera, mikrofon och högtalare samt internetuppkoppling.

Fortsättningskurs

Undervisningen sker dels på spanska och på svenska och fokus ligger på att utveckla din muntliga kommunikation. Vi utgår från praktiska situationer och arbetar med par- och gruppövningar, hörförståelse och konversation. Du förväntas vara aktiv på lektionerna och har goda möjligheter att påverka kursens innehåll och upplägg. Räkna med några timmars hemarbete mellan kurstillfällena. Kursen går på distans med livesända online lektioner där du kommunicerar direkt med din lärare och dina kurskamrater precis som i klassrummet.

Vad behöver du kunna?

Nivå är lämplig för dig som har läst någon form av grundläggande spanska eller fått grundkunskaper på en nybörjarnivå där du känner igen enklare och vardagliga fraser

Kursmål

Efter avslutad kurs har du en stor del av kunskaperna som krävs för Spanska A1 (referensram för språk). Du kommer ha förståelse av ord, fraser och enklare grammatik som används i vardagen. Du kommer exempelvis lära dig prata om situationer som när handlar, är på restaurang, frågar om vägen eller beskriver din familj och dina levnadsförhållanden.

Fortsättningskurs i spanska -A1

Fortsättningskurs i spanska -A1, 20 timmar á 45 min.

125 kr/lektion